De kanshebbers van 2018!

  • Datum: donderdag, 14 december 2017
  • Aanvang: 20:00
  • Duur: één uur

De AEX is 2017 van start gegaan op 482 punten en heeft dit jaar reeds een mooi resultaat behaald. Ook de andere wereldwijde beurzen laten een prachtige performance zien in 2017. De grote vraag is nu, zet deze trend door in 2018? Waar liggen de kansen in de markt en waar moeten beleggers zeker op letten? Hoe gaan wij hiermee aan de slag?  

Binnen de AEX-index steeg ASML met 40 procent, Altice daalde met 65 procent. Stock picking & timing zal ook in 2018 van groot belang zijn!  

In 2018 zijn er verschillende beursthema’s die impact kunnen hebben op uw rendement. Donald Trump versus Kim Jong-un, het stimuleringsbeleid van de EBC en FED, de afwikkeling van de BREXIT.  

John Beijer, senior analist bij Turbotrends en Christophe Cox van Commerzbank beursproducten gaan in dit online seminar kort terugblikken op 2017 en kijken wat 2018 ons zal brengen. John geeft hierbij zijn visie over de financiële markten en zal daarnaast zijn tips van het vorige Online Seminar overlopen. Ook geeft hij zijn visie over de ontwikkeling van de AEX-index, Wall Street, olie, goud en de euro/dollar. Last but not least zullen 5 nieuwe gouden tips voor u klaar staan!  

Na dit seminar weet u meer over:

- De verwachte koersdoelen voor de AEX-index, Eurostoxx50, S&P500, Euro/Dollar, olie en goud
- Hoe u kunt inspelen op uw visie met de beursproducten van Commerzbank
- 5 concrete beleggingstips waarmee u meteen aan de slag kunt gaan

We zien u graag donderdagavond 14 december 2017 op het gratis DFT-seminar dat zal duren van 20.00 tot 21.00 uur. Zorg dat u er bij bent! Het online seminar is eenvoudig te volgen via uw eigen computer, waarbij u live tijdens het seminar vragen kunt stellen aan de analisten.  

Kosten: gratis
Datum: donderdag 14 december 2017
Tijdstip: 20:00 tot 21:00 uur  
Klik hier voor meer informatie over de Commerzbank Beursproducten
Klik hier voor meer informatie over John Beijer en Turbotrends  

Mis deze kans niet en meld u gratis aan!


Deel op social media

Meld u aan voor onze nieuwsbrief