Starten met beleggen

  • Datum: dinsdag, 19 december 2017
  • Aanvang: 20:00
  • Duur: één uur

In Nederland zijn we gewend om te sparen. Maar door de dalende spaarrente zoeken steeds meer mensen naar alternatieven voor sparen. Beleggen kan meer opbrengen dan sparen. Tenminste, als u bereid bent meer risico te nemen. Wilt u weten of beleggen bij u past? Meld u dan aan voor het online seminar.
Arno Reekers, chef redactie van de Financiële Telegraaf gaat in gesprek met Ralph Wessels, Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO en Gadiza Anbar, Adviseur Inkomen & Vermogen bij  ABN AMRO. 

Tijdens het seminar wordt besproken:

• Wat is beleggen
• Waar moet  je op letten als je gaat beleggen
• Feiten en fabels over beleggen 

Ralph Wessels

Sinds 2011 is Ralph Wessels werkzaam bij ABN AMRO waar hij begon als aandelenanalist. Sinds eind 2016 is hij beleggingsstrateeg en mede verantwoordelijk voor het beleggingsadvies aan de particuliere beleggers van ABN AMRO. Ralph geeft zijn visie op de ontwikkelingen van de financiële markten. Dit doet hij via columns, de media, presentaties en hij heeft ook zijn eigen beleggingsvlog 'Ralphs focus'.

Gadiza Anbar

Gadiza spreekt dagelijks klanten die vermogens gerelateerde vragen hebben. Samen met de klant gaat ze op zoek naar oplossingen voor hun dromen, wensen en financiële zorgen. Door de lage spaarrente komt beleggen steeds vaker als mogelijke oplossing aanbod. In 2004 startte Gadiza bij ABN AMRO als Adviseur Dagelijkse Bankzaken. Sinds begin 2016 is zij werkzaam als Adviseur Inkomen & Vermogen.

 


Deel op social media

Meld u aan voor onze nieuwsbrief