Het geheim van bol.com

(6 stemmen)
Auteurs:
Michel Schaeffer
Taal:Nederlands
Michel Schaeffer, vanaf de beginjaren deel van het team, geeft in 'Het geheim van bol.com' een zeldzaam kijkje achter de schermen van het bedrijf in een tijdperk waarin de wereld de stap naar online maakte.

Aan de vooravond van de internetbubbel start bol.com, onder de vleugels van moedergigant Bertelsmann met de onbescheiden ambitie om de grootste online boekhandel ter wereld te worden. Nog geen drie jaar later staat het bedrijf in de uitverkoop. Bol.com Nederland vindt op het nippertje drie investeerders. Het wordt zelfstandig en groeit uit tot het grootste online winkelbedrijf van Nederland en België; bol.com is daarmee een Nederlands succesverhaal.

Een fascinerend verhaal over het opnieuw uitvinden van winkelen, groot durven denken, de drang naar continue vernieuwing, de kracht van samenwerken, de unieke cultuur en omgaan met teleurstellingen en succes. Hoe is het bol.com gelukt om succesvol te worden en hoe slaagt het erin om succesvol te blijven?

'Het geheim van bol.com' van Michel Schaeffer leest als een spannend jongensboek dat je zal inspireren je eigen grootse dromen waar te maken.

Prijs

20.00Inclusief 6% BTWVandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bestel dit boek

Betaling geschiedt na ontvangst via acceptgiro.


Deel op social media

Meld u aan voor onze nieuwsbrief