Elke dag je hoofd en inbox leeg

(2 stemmen)
Auteurs:
T. Oosterkamp
Taal:Nederlands
Word je ook zo moe van je overvolle inbox? Kan je hoofd wel wat meer rust gebruiken? Dan heb je met Microsoft Outlook het juiste gereedschap; je moet het programma alleen nog goed inrichten en gebruiken.

Taco Oosterkamp legt stap voor stap uit hoe je met Outlook supersnel je e-mail verwerkt. Met het Getting Things Done-systeem van David Allen is elke dag je hoofd en inbox leeg geen fabeltje. Voor duizenden mensen wereldwijd is dit al dagelijkse realiteit. Je implementeert dit systeem in Outlook zonder gebruik te maken van extra software.

Resultaten:
- Je e-maileffectiviteit neemt drastisch toe. Je leert de slimste methoden en trucs in Outlook, waardoor je er sneller mee werkt.
- Je bespaart tijd op het archiveren en terugzoeken van e-mails. Je e-mailmappen zijn zo efficiënt mogelijk ingericht, zodat met weinig tijd toch alles vindbaar is en blijft.
- Je beheert je taken efficiënter. Je productiviteit stijgt, waardoor je meer kunt doen in minder tijd.

"Ik ben heel blij dat deze nieuwe (September 2017), compleet bijgewerkte editie van ‘Elke dag je hoofd en inbox leeg’ nu klaar is om opnieuw duizenden mensen te helpen met het supersnel wegwerken van hun e-mail. Peter Doolaard heeft het hele boek geactualiseerd, dat kon ik natuurlijk niet zelf doen als je de titel van m’n andere bestseller kent.

Het systeem wat ik in het boek heb beschreven gebruik ik zelf al ruim 10 jaar met veel plezier in Outlook. Mocht je intensiever getraind willen worden in het Getting Things Done systeem van David Allen, maak dan eens kennis met het team van meereffect.nl.

Zelf help ik tegenwoordig leiders om slimmer en effectiever leiding te geven (delegeren.nl). En ik werk met ondernemers aan meer winst en werkplezier (bedrijfsgroei.nl). Ook dan is het heel fijn om niet te veel tijd kwijt te zijn aan je inbox.

Veel plezier en succes gewenst dus met deze nieuwe versie,"
Taco Oosterkamp

Prijs

22.50Inclusief 6% BTWVandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis
Bestel dit boek

Betaling geschiedt na ontvangst via acceptgiro.


Deel op social media

Meld u aan voor onze nieuwsbrief